Despre noi

Alphega Farmacie este o platformă europeană, dedicată farmaciștilor independenți, al cărei scop este de a îmbunătăţi sănătatea și viața comunităţilor în care este prezentă, oferind o viziune de viitor pentru farmaciile independente.

De la lansarea sa inițială în 2001, Alphega Farmacie s-a dezvoltat pentru a sprijini peste 6300* de farmacii independente, în nouă țări - Republica Cehă, Franța, Italia, Spania, Olanda, Germania, Marea Britanie, Turcia și România.

 

Misiune şi viziune

Misiunea Alphega Farmacie este de a îmbunătăți calitatea sănătății în comunitățile din Europa, prin dezvoltarea unui model de referință pentru farmacia independentă.

Viziunea Alphega Farmacie este să devină primul brand global de farmacie independentă din lume prin sprijinul oferit partenerilor săi farmaciști, folosind instrumente de business orientate către îmbunătățirea și extinderea afacerilor lor.

Alphega Farmacie dorește să contribuie la succesul farmaciilor independente din România, oferindu-le farmaciștilor posibilitatea să își valorifice potențialul ca profesioniști în domeniul sănătății și să se stabilească ca lideri în cadrul comunităților din care fac parte.”

 

Vizitaţi site-ul nostru internaţional 

Valoare adăugată pentru parteneri

  • Beneficiile apartenenţei la o comunitate europeană şi totodată menţinerea independenţei farmaciștilor
  • Împărtaşirea experienţelor cu farmacişti din alte comunități membre Alphega Farmacie
  • Potenţial crescut de profitabilitate
  • Farmaciştii independenţi vor primi suport în vederea implementării de servicii inovative pentru pacienți precum și consiliere privind accesul la un portofoliu extins de produse și branduri.
  • O voce mai puternică pentru farmaciile independente, în Europa

___________________________________________________________________________

*La data de 31 August 2017, cu excepția investițiilor de capital